OPDATERING D. 1.  JUNI 2018

HVOR ER I VILDE!

TUSINDE TAK FOR JERES BIDRAG – DET BETYDER MERE END I ANER!

Vi har nu indsamlet alle midlerne til at købe basket- og træningsudstyr. Det er ca. 3 uger siden, at jeg købte 20 basketbolde til børnehjemmet og de har allerede bragt rigtig meget glæde, sjov og træning.

Jeg er så småt begyndt med den mere struktureret baskettræning for børnene, men det tager lidt tid at komme igang. Først og fremmest skal der findes tid til trænningerne, for børnene har travlt med skole, opgaver og lektier. Derudover skal både børnene og jeg, vænne os til at træne sammen. De har aldrig modtaget den form for basketundervisning, som jeg giver dem. Og jeg har altså heller ikke undervist nogle før, som har så svært ved at lytte og koncentrere sig, men det gør bare det hele mere spændende og i sig selv er det jo vigtig læring for børnene. 

Nu glæder jeg mig til at komme rigtig igang med træningen og begynde at give børnene en forståelse for, hvad det er jeg løber rundt og laver med dem, for så bliver det hele meget lettere. 

Der er dog allerede ingen tvivl om, at de værdsætte træningen rigtig meget. Det kan jeg tydeligt mærke og det giver mig selvfølge mod på at fortsætte og troen på, at vi har fat i noget af det rigtig her.

Alt det her kunne bare ikke ske, hvis det ikke havde været for jer og jeres støtte. Af hjertet tak!

/jeppe


 

Som beskrevet i mit indlæg ”Ferietid – tid til tanker og tid til at bede om hjælp” har jeg bruge for jeres støtte til at kunne gennemføre aktiviteter for børnene. Pengene vil gå til materieler, som børnene vil få direkte glæde af. Derudover vil en tredjedel af beløbet gå til VIVA/Impact (det er den organisation, som vi rejse igennem) og deres generelle arbejde for udsatte børn og unge.

For at jeg kan købe det materiale, som jeg har brug for, skal jeg buge 7050 kr. Dermed vil jeg kunne afholde basket og karatetræning flere gange om ugen, for alle de børn som ønsker at deltager på børnehjemmet. Træningen vil blive tilrettelagt med det mål for øje, at børnene skal udfordres og udvikles, så træningen bliver understøttende for deres generelle udvikling her på børnehjemmet. Samtidig vil træningen også blive et frirum for børnene, hvor tanker og følelser kan slippe hverdagen for en stund. Dog kun for at vende tilbage med styrket sammenhold, vilje og humør.

Jeg håber meget på jeres støtte og gavmildhed, da dette vil betyde alverden for mig og endnu mere for børnene her på børnehjemmet. Så snart vi er i gang, vil jeg selvfølgelig ligge billeder op.

STØT OS:

  • Konto nr. 0994-10805430
  • MobilePay: 4023 9027

 VIGTIGT:

  • Både ved bankoverførelse og MobilePay skal du skrive 12515 + Rebsdorf.
  • Husk beløbet er fradragsberettiget op til 15.900 kr.
  • Hvis du mærker indbetalingen med dit eget navn, så sender VIVA en kvittering. 
  • Når du har støttet os, så send en mail til jeppe@enfamiliesrejse.dk. Her kan du også specificere, hvis du ønsker, at din støtte skal gå til noget særligt.

Herunder er der en beskrivelse af det nødvendige materiale og priserne.

Basket

20 bolde a 100 kr/stk                               2000 kr.        

overtrækstræjer                                         200 kr.          

i alt                                                                      2200 kr.

Beløb inkl. bidrag til VIVA                   3300 kr.

Karate

10 puder a 250 kr/stk                               2500 kr.

i alt                                                                       2500 kr.

Beløb inkl. bidrag til VIVA                    3750 kr.

 

Af hjertet tak!

/jeppe