I slutningen af 2017 tog vi en vild beslutning. En beslutning der betyder, at vi vil bo og arbejde det næste år på et børnehjem på Filippinerne. Vi ved ikke hvad der venter os, men vi gætter på eventyr, opture, nedture, kulturchok, ris, varme og masser af kærlighed. 

Vi rejser ud med Viva/Impact for at vise vores børn og os selv verden. Dens mangfoldighed og dens forskellighed. Vi håber på at kunne gøre en lille forskel for nogle børn, som aldrig har haft de muligheder, som vi har i Danmark.

Vi er sikrer på, at vi kommer til lære noget om ydmyghed, glæde og taknemlighed og vi håber på, at vores børn vil bære det med sig videre i livet.

Vi er meget spændte på, at skulle bo et år i en kultur og i et land, som er så forskellig fra vores, men vi tror på, at uanset hvad vi møder af medgang og modgang, så vil det sætte vores dagligdag i Danmark i perspektiv. Selvom vores ophold på børnehjemmet kun er en dråbe i havet, tror vi på, at vi har noget at give videre til børnene. Måske kan vi endda inspirere andre og os selv, til at se verden og livet i et nyt perspektiv?

Vi deler vores tanker, oplevelser og erfaringer her på siden. Skriv eller kommenter endelig hvis du er nysgerrig eller har spørgsmål.

Gyng-gang

Kærligst

Sabrina & Jeppe